De asperge, een zachte, delicate maar ook veelzijdig inzetbare groente zoals met deze verrassende combinaties van smaken
een borrelgerecht met onrijpe vijgen en feta pairing met een prachtige thee uit India
witte thee is iets bijzonders…
de oorspronkelijke klassieke witte thee komt uit de provincie Fujian, China
Wilde paddenstoelen tartaar * edelgist soubise * rode quinoa
een gerecht uit de plantaardige keuken van Yerba
Long Jing, een van de 10 bekendste theesoorten uit China, een vriendelijke, toegankelijke, verfrissende en veelzijdige thee en geeft hier een mooie tea & food pairing met de salade van boerenkool
bitter is waarschijnlijk de minst populaire smaak van allemaal, maar sommige bitters hebben een heel bruikbare invloed op ons eten
overal ter wereld zijn thee, koffie, bier, wijn en chocolade favoriet, hun gemeenschappelijk kenmerk is dat ze bitter kunnen zijn
dit verrassend vegetarisch gebraad heeft vele aardse smaken, de thee zorgt voor zoetheid en een heerlijk bloemen aroma
een klein beetje zuur kan een gerecht al levendig maken en frisheid en diepgang aan ingrediënten geven
deze cake met vijgen is echt bijzonder, glutenvrij door het gebruik van amandelmeel, aardappels en kikkererwten
een tea & foodpairing met kaas, kersenchutney, een pittig kaaskoekje en groente zoetzuur
een tea & food pairing met een Lapsang Souchong, een Chinese zwarte thee met een uitgesproken rokerig aroma, dat is best een uitdaging
een finishing touch met eetbare bloemen en kruiden in bloei zorgt voor een kleurrijk gerecht bij deze bloemenkrans