Blog

Welkom op mijn blog, de plek om mijn kennis en events over vegetarisch eten en pure losse thee met jullie te delen, met recepten en heerlijke tea & food combinaties.

Ik hoop jullie te kunnen inspireren!

Volg me ook op Facebook of Instagram.


Smaakexplosie van citrus

Earl grey is een zwarte thee die is gearomatiseerd met bergamotolie, de koek die ik erbij serveer heeft een bergamot curd

gevuld vijgenblad & witte thee darjeeling

een borrelgerecht met onrijpe vijgen en feta pairing met een prachtige thee uit India

de smaak van het theekopje

bij het drinken uit kopjes van verschillende vormen en kleuren kun je de nadruk leggen op jouw persoonlijke voorkeuren

zwarte thee

de Chinezen noemen onze zwarte thee rode thee omdat dit de kleur van de thee is in het kopje

icedtea – ijsthee

er zijn 3 technieken om je eigen iced tea te maken, de hot brew, de cold brew en de shock brew

kaas etagere

een tea & foodpairing met kaas, kersenchutney, een pittig kaaskoekje en groente zoetzuur

Lapsang Souchong & Borekas

een tea & food pairing met een Lapsang Souchong, een Chinese zwarte thee met een uitgesproken rokerig aroma, dat is best een uitdaging