Blog

Welkom op mijn blog, de plek om mijn kennis en events over vegetarisch eten en pure losse thee met jullie te delen, met recepten en heerlijke tea & food combinaties.

Ik hoop jullie te kunnen inspireren!

Volg me ook op Facebook of Instagram.


Smaakexplosie van citrus

Earl grey is een zwarte thee die is gearomatiseerd met bergamotolie, de koek die ik erbij serveer heeft een bergamot curd

aardbeientaart & thee

aardbeientaart, een favoriet dessert in de zomer, deze keer met een verrukkelijke karamelcrème en twee mooie theeën

gele thee

Gele thee is vrij zeldzaam en komt uit China, het productieproces is hetzelfde als bij groene thee maar dan met een extra stap genaamd ‘Most Heating’

zwarte thee

de Chinezen noemen onze zwarte thee rode thee omdat dit de kleur van de thee is in het kopje

Thee & dessert

Tea & foodpairing bij het dessert , met een beroemde culinaire thee uit China, winter rabarber uit Beringe en kas aardbeien uit Baarlo

Vijgencake glutenvrij

deze cake met vijgen is echt bijzonder, glutenvrij door het gebruik van amandelmeel, aardappels en kikkererwten

pavlova biet meringue & Oolong

Tea & foodpairing pavlova biet meringue met een supreme Oolong thee uit Zhong Xin Nin, Wudong, China