Vijgencake glutenvrij

deze vijgencake is echt bijzonder
apart van smaak door de saffraan en bittere amandelen
glutenvrij door het gebruik van amandelmeel, kikkererwten en aardappels ..... en van die laatste twee daar proef je helemaal niks van
de structuur van de cake is compact en doet me denken aan de appeltaart van mijn moeder

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is aan-tafel-met-thee-vijgen-cake-puerh-shancha.2.jpg

tea & foodpairing
met 2 verschillende theeën, de Tangerine Pu erh , een gefermenteerde thee uit China, laat de smaak van de vijgen eruit springen
de Shan Cha uit Taiwan, een zwarte thee van wilde struiken, maakt de cake zoeter en zorgt voor meer amandelsmaak, de saffraan wordt milder
beide heerlijk !

ook een theeproeverij met glutenvrije gerechten behoort tot de mogelijkheden
aantafelmetthee.nl/contact/

vijgen uit de tuin

Pin

meer weten over thee of vegetarisch eten of benieuwd naar een workshop?

Neem contact op

Ans Jacobs van Aan Tafel met Thee

over Ans

Mijn hele leven ben ik al dol op groente en sinds een aantal jaren ook op pure losse thee. Thee is voor mij veel meer dan alleen thee, het is een rustmoment, een beleving. Kleur, sfeer, styling, natuur, bloemen en gastvrijheid zijn naast thee en de vegetarische keuken, elementen die terugkomen in mijn proeverijen en workshops.

over mij