Over Mij

Aan Tafel met Thee is specialist op het gebied van natuurlijke losse thee. In workshops van Aan Tafel met Thee wordt zoveel mogelijk met ‘groen en gezond’ gewerkt. Pure losse thee van hoge kwaliteit wordt gecombineerd met gezonde hapjes en gerechten, veel biologisch, vegetarisch en vegan

Als theesommelier en vegetarische kok heb ik een passie voor smaken, aroma’s, de theecultuur en gastronomie. Dit alles komt bij elkaar in Aan Tafel met Thee.

Tijdens een tea & foodpairing workshop maakte ik kennis met pure losse thee, er ging een nieuwe wereld voor me open. Geïnspireerd door alles wat thee kan bieden, heb ik in 2018 bij de Tea & Coffee academy de opleiding tot theesommelier gevolgd. De verdieping in koken volgde snel met de vegetarische koksopleiding bij Vip Health & Nutrition in 2019.
Tea & foodpairing, daar ligt mijn uitdaging, vaak verrassend en spannend met als belangrijkste doel een goede balans zoeken tussen de thee en het gerecht door gelijke, versterkende of contrasterende smaken op te zoeken, hierbij maak ik gebruik van kwaliteitsthee en de vegetarische en vegan keuken met de nadruk op gezond, biologisch, duurzaam en nowaste. Groente, kruiden en eetbare bloemen spelen een hoofdrol, bij desserts en zoete proeverijen is er aandacht voor minder suiker en gebruik ik groente.