Theeproeverij op locatie

Ik laat je kennismaken met pure losse thee en gezonde vegetarische hapjes, zoet en hartig. De proeverij op locatie kan samengesteld worden naar jouw wensen. Ook een thee ontbijt, thee lunch of het schenken van culinaire thee bij een vergadering, event of open dag behoren tot de mogelijkheden

Datum:Datum & tijdstip in overleg
Aantal:in overleg
Food:Vegetarisch
Prijs: in overleg

Ontzettend gezellige workshop, genoten van alle gerechten die met zorg en passie zijn gemaakt, in combinatie met allerlei theesoorten een verrassend geheel, Ans bedankt voor deze leerzame en culinaire middag!

Petra Gorissen

Wauw, wat een inspirerende, leerzame en lekkere workshop over thee! Al met al een geweldig leuke workshop die ik iedereen aan zou raden!

Kelly Hendriks

Fantastische tea and foodpairing workshop gehad bij Ans thuis. Veel geleerd over theesoorten en theezetten in combinatie met heerlijke kleine vegetarische gerechten. Het was een topmiddag!

Nelly Tijssen

De tea & foodpairing die wij hebben gedaan was zeer verrassend en professioneel.

Arno Giethoorn

Een fantastische thee-beleving/thee-proeverij gehad, gecombineerd met vegetarische gerechten van top-kwaliteit. Ans, dankjewel dat je ons hebt laten Genieten van je passie, gedrevenheid, perfectie, oog voor detail, thee-proeverij en vegetarische gerechten.

Marjo Nijssen


Boek deze workshop of bel
vrijblijvend 06 2450 2138