Tea & foodpairing

Bij elke thee die je proeft wordt een bijpassend huisgemaakt gerecht geserveerd, hartig en zoet afgestemd op het seizoen. Ondertussen vertel ik wat over de 6 soorten thee en hun bereidingswijze. Je proeft wat de thee kan toevoegen aan het gerecht en andersom. In totaal zullen 6 verschillende theeën de revue passeren. Je ervaart wat er gebeurt met de smaken en je leert hoe je het beste kunt proeven. De thee wordt zowel bij als in het gerecht geserveerd

Datum:Datum & tijdstip in overleg
Aantal:3-8 personen *
Food:Vegetarisch
Duur:3,5 uur
Prijs:€35,- p.p.
* individueel inschrijven is ook mogelijk

Ontzettend gezellige workshop, genoten van alle gerechten die met zorg en passie zijn gemaakt, in combinatie met allerlei theesoorten een verrassend geheel, Ans bedankt voor deze leerzame en culinaire middag!

Petra Gorissen

Wauw, wat een inspirerende, leerzame en lekkere workshop over thee! Al met al een geweldig leuke workshop die ik iedereen aan zou raden!

Kelly Hendriks

Fantastische tea and foodpairing workshop gehad bij Ans thuis. Veel geleerd over theesoorten en theezetten in combinatie met heerlijke kleine vegetarische gerechten. Het was een topmiddag!

Nelly Tijssen

De tea & foodpairing die wij hebben gedaan was zeer verrassend en professioneel.

Arno Giethoorn

Een fantastische thee-beleving/thee-proeverij gehad, gecombineerd met vegetarische gerechten van top-kwaliteit. Ans, dankjewel dat je ons hebt laten Genieten van je passie, gedrevenheid, perfectie, oog voor detail, thee-proeverij en vegetarische gerechten.

Marjo Nijssen

rouleau vegetarisch & vegan


Boek deze workshop of bel
vrijblijvend 06 2450 2138