Workshops

Aan Tafel met Thee is specialist op het gebied van pure losse thee in combinatie met vegetarische hapjes en gerechten.
In de workshops wordt zoveel mogelijk met ‘groen en gezond’ gewerkt. Pure losse thee van hoge kwaliteit wordt gecombineerd met gezonde ingrediënten; het liefst biologisch, vegetarisch en vegan.

Workshops van aan Tafel met Thee worden georganiseerd door Ans Jacobs, gecertificeerd theesommelier en vegetarische kok.


Thee workshop

Je krijgt uitleg over de verschillende soorten pure losse thee. Hoe thee wordt gemaakt, hoe je het moet bewaren, het belang van een goede kwaliteit water, temperatuur en trektijd. Bij de thee worden hartige en zoete hapjes geserveerd

Datum: Datum & tijdstip in overleg
Aantal: 3-8 personen *
Duur: 3 uur
Prijs: € 25,00 p.p. *

Tea & Foodpairing

Bij elke thee die je proeft wordt een bijpassend huisgemaakt gerecht geserveerd. Ondertussen vertel ik wat over de 6 soorten thee en hun bereidingswijze. Je proeft wat de thee kan toevoegen aan het gerecht en andersom. In totaal zullen 6 verschillende theeën de revue passeren. Je ervaart wat er gebeurt met de smaken en je leert hoe je het beste kunt proeven. De thee wordt zowel bij als ook in het gerecht geserveerd.

Datum: Datum & tijdstip in overleg
Aantal: 3-8 personen *
Food: Vegetarisch
Duur: 3,5 uur
Prijs: €35,- p.p.

Thee met Karakter

Stempels zijn allesbehalve tuttig! Ontdek de veelzijdige en creatieve mogelijkheden van stempels in deze workshop voor 6-8 personen bij Karakter Prints. Geniet vervolgens van een theeproeverij bij Aan Tafel met Thee waarin ik je meeneem in de wereld van thee. Vergezeld van zoete en hartige vegetarische hapjes.

Datum: Datum & tijdstip in overleg
Aantal: 6-8 personen
Duur: 4,5 uur
Prijs: €50,- p.p.

Theeproeverij op locatie

Ik laat je kennismaken met pure losse thee en gezonde vegetarische hapjes. De proeverij op locatie kan samengesteld worden naar jouw wensen, ik denk graag met je mee

Datum: Datum & tijdstip in overleg
Aantal: in overleg
Food: Vegetarisch
Prijs: in overleg