Blog

Welkom op mijn blog, de plek om mijn kennis en events over vegetarisch eten en pure losse thee met jullie te delen, met recepten en heerlijke tea & food combinaties.

Ik hoop jullie te kunnen inspireren!

Volg me ook op Facebook of Instagram.


Long Jing China & bietkaviaar op een blini

long jing is een top thee uit China, hier geserveerd bij een vegertarische kaviaar van biet

theeblaadjes in de salade

wist je dat je theeblaadjes ook kunt eten ?
je maakt gebruik van alle werkzame stoffen van het theeblad en er is no waste

Vijgentaartje & pu erh

tea & foodpairing met de Tangerine pu erh en een hartig vijgentaartje

Lapsang Souchong & Borekas

een tea & food pairing met een Lapsang Souchong, een Chinese zwarte thee met een uitgesproken rokerig aroma, dat is best een uitdaging

Zevenblad soep

In de maanden april en mei woekert het onkruid zevenblad er weer op los, ik laat het ’tot op zekere hoogte’ gewoon z’n gang gaan want het is heel gezond en culinair inzetbaar

zoete aardappel toast ~ oolong

de zoete aardappel brengt me weer even terug in de Aljezur in Portugal, er wordt gezegd dat deze regio de lekkerste zoete aardappelen heeft