Blog

Welkom op mijn blog, de plek om mijn kennis en events over vegetarisch eten en pure losse thee met jullie te delen, met recepten en heerlijke tea & food combinaties.

Ik hoop jullie te kunnen inspireren!

Volg me ook op Facebook of Instagram.


Vijgencarpaccio met een tisane van dragon en kaasjeskruid

deze zomer en herfst hebben de vijgenstruiken in onze tuin een record gebroken; nog nooit was de oogst zo groot, hier zorgen ze samen met dragon en kaasjeskruid voor een heerlijke carpaccio

Hibiscus & Honeybush

kruiden- en bloemen infusies zijn heerlijke en gezonde drankjes, hier maken ze onderdeel uit van een frisse zomerse frambozen granita

zuur, een van de vijf smaken

een klein beetje zuur kan een gerecht al levendig maken en frisheid en diepgang aan ingrediënten geven

rooibos

rooibos een gezonde ’thee’, geen echte thee van de theestruik Camellia sinensis maar van de Aspalathus linearis, een plant uit Zuid-Afrika

rooibos latte

probeer ook eens een latte met rooibos, eentje zonder cafeïne die je ook in de avond kunt drinken