feestelijke thee-mocktail

kombucha is een verfrissend drankje met een zoetzure smaak dat ontstaat door de fermentatie van gezoete thee en een SCOBY , zie ook mijn blog kombucha

deze mocktail is gemaakt met kombucha van zwarte thee, appel-kersensap en het maarts viooltje, dit heb ik weer gemixt met fijngesneden bleekselderij, gojibessen, magnoliasiroop en bruiswater

de magnoliasiroop, gemaakt met magnoliabloemen uit onze tuin, geeft de mocktail een bijzondere smaak, de gojibessen zorgt voor een extra 'zuurtje', de fijngesneden bleekselderij voor een 'zoute' bite en de garnering, het bronwater voor extra bruis

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is aan-tafel-met-thee-blog-kombucha-maartsviooltje.2-749x1024.jpg

Pin

meer weten over thee of vegetarisch eten of benieuwd naar een workshop?

Neem contact op

Ans Jacobs van Aan Tafel met Thee

over Ans

Mijn hele leven ben ik al dol op groente en sinds een aantal jaren ook op pure losse thee. Thee is voor mij veel meer dan alleen thee, het is een rustmoment, een beleving. Kleur, sfeer, styling, natuur, bloemen en gastvrijheid zijn naast thee en de vegetarische keuken, elementen die terugkomen in mijn proeverijen en workshops.

over mij