zomertaart met bloemen, kruiden en groente

het liefst maak ik in de zomer een dessert of taart met daarin groente uit het seizoen, verse kruiden en eetbare bloemen
in de maand juli is de oogst groot, in de tuinkas bloeien o.a. dahlia's, witte vlambloemen en (de allerlaatste) korenbloemetjes, allen biologisch geteeld en eetbaar, ze zorgen voor extra smaak en een kleurrijke finishing touch

deze taart zit vol verse zomerse smaken, courgette maakt de laagjes cake heerlijk zacht en basilicumblad en limoen zorgen in de cake voor een kruidig en frisse smaak, het tussenlaagje van room met limoen en avocado en het laagje frambozenjam maken de taart licht en heerlijk fris

dahlia Seattle in bloei


Pin

meer weten over thee of vegetarisch eten of benieuwd naar een workshop?

Neem contact op

Ans Jacobs van Aan Tafel met Thee

over Ans

Mijn hele leven ben ik al dol op groente en sinds een aantal jaren ook op pure losse thee. Thee is voor mij veel meer dan alleen thee, het is een rustmoment, een beleving. Kleur, sfeer, styling, natuur, bloemen en gastvrijheid zijn naast thee en de vegetarische keuken, elementen die terugkomen in mijn proeverijen en workshops.

over mij