matcha smoothie bowl

Matcha-Smoothie-Bowl

R E C E P T
ingrediƫnten voor 2 grote of 4 kleine porties
doe in de blender 1 in stukjes gesneden stengel bleekselderij, blad van 8 takjes basilicum, royale hand babyspinazie, het vruchtvlees van 1 avocado, rasp en sap van 2 limoenen, ca. 1 eetlepel ( naar smaak) matcha poeder, 1,5 deciliter amandelmelk
draai dit tot een zachte massa
voor een verkoelende smoothie kun je nog een handje ijsblokjes in de blender mee draaien

voor een topping van boeren- of palmkool verwarm je de oven op 160 gr en leg je 50 gram van de nerf geritste blaadjes op een met bakpapier beklede bakplaat, besprenkel het met een beetje olijfolie en bak het in 20 minuten krokant, verkruimel het over de smoothie bowl


Pin

meer weten over thee of vegetarisch eten of benieuwd naar een workshop?

Neem contact op

Ans Jacobs van Aan Tafel met Thee

over Ans

Mijn hele leven ben ik al dol op groente en sinds een aantal jaren ook op pure losse thee. Thee is voor mij veel meer dan alleen thee, het is een rustmoment, een beleving. Kleur, sfeer, styling, natuur, bloemen en gastvrijheid zijn naast thee en de vegetarische keuken, elementen die terugkomen in mijn proeverijen en workshops.

over mij