asperges wit, groen en paars

aan tafel met witte, groene en paarse asperges, als ontbijt, bij de lunch, het diner of borrel, vegetarisch, vegan en rauw, pairing met culinaire thee bij en in het gerecht, een impressie van het asperge seizoen in mijn keuken

borrelplank met asperge -brood - spread - ijs - kaas & groene thee
hartig brood met groene asperges, tomaten chutney
bruchetta met asperge spread en bloemetje bernagie
salade met aardbei, veldsla, rucola, hazelnoot & toast
matcha boter
salade met passievruchten dressing
rauwe asperge salade met zeezout, kruiden, eetbaar viooltje
asperge roomsoep met kerrie, kruiden en broodkruim
groene thee noedels, eetbare bloemen & Japanse dressing
salade met wortelpickle, sjalot, pistache en ricotta saus
ravioli, shiitake, gerookte paprika boter
groene thee kelp noedels, bosui, wortel, dragon saus


vegan saus met sinaasappel, oesterblad, lavendel
& thee Kabusecha Chumushi
Kabusecha Chumushi groene thee uit Kyushu
& theepot Kyusu Japan
sorbet groene asperge puree, kwark, walnootolie
& walnoot crumble, bloemetje munt


Pin

meer weten over thee of vegetarisch eten of benieuwd naar een workshop?

Neem contact op

Ans Jacobs van Aan Tafel met Thee

over Ans

Mijn hele leven ben ik al dol op groente en sinds een aantal jaren ook op pure losse thee. Thee is voor mij veel meer dan alleen thee, het is een rustmoment, een beleving. Kleur, sfeer, styling, natuur, bloemen en gastvrijheid zijn naast thee en de vegetarische keuken, elementen die terugkomen in mijn proeverijen en workshops.

over mij