Thee workshop

Je krijgt uitleg over de verschillende soorten pure losse thee. Hoe thee wordt gemaakt, hoe je het moet bewaren, het belang van een goede kwaliteit water, temperatuur en trektijd. Ook laat ik je de verschillen zien tussen de Oosterse zetwijze en de Westerse zetwijze. Je proeft verschillende soorten thee waaronder wit, groen, oolong, zwart en puerh, vergezeld van hartige en zoete hapjes

Datum:Datum & tijdstip in overleg
Aantal:3-8 personen *
Duur:3 uur
Prijs:€ 35,00 p.p. *
* individueel inschrijven is ook mogelijk * kan ook als workshop met lunch geboekt worden, de gerechten zijn afhankelijk van het seizoen

Ontzettend gezellige workshop, genoten van alle gerechten die met zorg en passie zijn gemaakt, in combinatie met allerlei theesoorten een verrassend geheel, Ans bedankt voor deze leerzame en culinaire middag!

Petra Gorissen

Wauw, wat een inspirerende, leerzame en lekkere workshop over thee! Al met al een geweldig leuke workshop die ik iedereen aan zou raden!

Kelly Hendriks

Fantastische tea and foodpairing workshop gehad bij Ans thuis. Veel geleerd over theesoorten en theezetten in combinatie met heerlijke kleine vegetarische gerechten. Het was een topmiddag!

Nelly Tijssen

De tea & foodpairing die wij hebben gedaan was zeer verrassend en professioneel.

Arno Giethoorn

Een fantastische thee-beleving/thee-proeverij gehad, gecombineerd met vegetarische gerechten van top-kwaliteit. Ans, dankjewel dat je ons hebt laten Genieten van je passie, gedrevenheid, perfectie, oog voor detail, thee-proeverij en vegetarische gerechten.

Marjo Nijssen


Boek deze workshop of bel
vrijblijvend 06 2450 2138